Participatie

Inloopbijeenkomst 6 maart 2023

Aankomende maandag 6 maart organiseren wij een inloopavond waarbij u tussen 18.00 en 21.00 uur welkom bent om binnen te lopen op het stadhuis in Gorinchem (Stadhuisplein 1). Tijdens deze avond wordt er een presentatie gegeven over het plan en kunt u op de informatiemarkt bij verschillende panelen, die ieder over een bepaald thema gaan, vragen stellen en reacties geven. De presentatie start op de volgende tijden in een aparte zaal:

  • 18.15 uur
  • 18.45 uur
  • 19.15 uur
  • 20.00 uur

Op de informatiemarkt kunt u – bij voorkeur na het bijwonen van de presentatie – vrij rondlopen langs de verschillende panelen. Bij de panelen staan ook de leden van het projectteam, waarmee u in gesprek kunt gaan. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaande button. Graag zien wij uw aanmelding vóór vrijdag 3 maart tegemoet.

aanmelden

Mét de omgeving

Wij vinden het belangrijk om u te informeren over de actuele status van de beoogde ontwikkeling en hierover met u in gesprek te gaan. Afgelopen 12 december zijn de plannen gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst op het gemeentehuis in Gorinchem. Onderstaand vindt u het verslag en de presentatie.

VerslagPresentatie