Participatie

Bijeenkomst groen, openbare ruimte en voorzieningen

Op maandag 17 april was er een wederom een bijeenkomst op het stadhuis in Gorinchem over het nieuwe woongebied de LingeOever. Dit was de derde bijeenkomst in een reeks over de ontwikkeling aan de Arkelsedijk. De focus van deze bijeenkomst lag deze keer op het thema groen, openbare ruimte & voorzieningen. In kleinere groepen werd hierover het gesprek gevoerd en getekend op kaarten van het plangebied. Daarnaast was er ruimte voor het achterlaten van reacties buiten dit thema. In het verslag van de avond is een samenvatting van alle reacties te vinden.

verslag

Verslag en presentatie inloopbijeenkomst 6 maart

Afgelopen maandag 6 maart was er een tweede bijeenkomst over de plannen voor het nieuwe woongebied de LingeOever aan de Arkelsedijk. De nadruk van deze avond lag op de veranderende verkeerssituatie met de komst van de LingeOever en de brug. Daarnaast was er een algemene presentatie te volgen waarin de aanpassingen in de plannen zijn gepresenteerd. Onderstaand vindt u de presentatie en verslag van de avond.

presentatieverslag

Verslag en presentatie inloopbijeenkomst 12 december

Wij vinden het belangrijk om u te informeren over de actuele status van de beoogde ontwikkeling en hierover met u in gesprek te gaan. Afgelopen 12 december zijn de plannen gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst op het gemeentehuis in Gorinchem. Onderstaand vindt u het verslag en de presentatie.

VerslagPresentatie